Konfetti

Konfetti vejer ingenting, det fylder ingenting, der ligner nærmest ingenting. Altså når det ligger i posen. Når man åbner konfettiposen, så er der fest, farver, glitter og dit yndlingstema over det hele. Drengefestens flotte konfetti med  vores populære temaer som fx Angry Birds, Spiderman, Minions, fodbold- eller pirattema er det vildeste bordpynt til den billigste pris.

Ofte bliver konfetti undervurderet. Men effekten af konfetti er imponerende. Især hvis man gør sig umage med at sprede konfettien som bordpynt. Konfetti er faktisk en af de mest effektive festartikler til prisen. 

-50%
17,48
34,95
Du sparer: 17,47
0 anmeldelser
-50%
17,48
34,95
Du sparer: 17,47
0 anmeldelser
-50%
9,98
19,95
Du sparer: 9,97
0 anmeldelser

Konfetti

Minions konfetti, Angry Birds konfetti, Spiderman konfetti, fodboldkonfetti og piratkonfetti. Det er nogle af drengefestens seje konfettier til fede fødselsdagsfester i kombination med andre festartikler. Børnefødselsdag er bare flottere pyntet, når bordpynten suppleres med et par poser konfetti. 

Vores konfetti er billigt, der er meget af det. Ok, det tager lidt tid at støvsuge bagefter vores konfetti er strøet ud over bordpynten, men det er fordi festen bliver sjovere og vildere. Drengene vil elske dig for at supplere de øvrige festartikler med at par poser konfetti til din fest.