Sæbebobler Spiderman 1 stk

4,98
9,95
Du sparer: 4,97

Sæbebobler Spiderman

Alle børn og de fleste voksne elsker sæbebobler. Spiderman sæbebobler rummer utroligt mange muligheder. Man kan bruge Spiderman sæbeboblerne som en gave eller gevinst i et spil. Man kan give alle gæsterne Spiderman Sæbebobler i en goodiebag. Spiderman sæbebobler kan også introduceres som et festligt indslag i sig selv, når der er en pause i festen. Hvis du holder Spiderman temafest med Spiderman festartikler, så er Spiderman sæbebobler prikken over i´et. Der er mange flotte Spiderman-motiver på sæbeboblerne. Hvilket motiv der er på dine Spiderman sæbebobler er en overraskelse.

60 ml ("almindelig sæbebobbel-størrelse"

Model/varenr.: BUBB026
Lager: På lager

Sæbebobler Spiderman

Sæbebobler spreder glæde. Især hvis der er rigtig mange Spiderman sæbebobler. Det bedste er, hvis alle gæsterne til en børnefødselsdag får hver deres bøtte med Spiderman sæbebobler. Så kan Spiderman Sæbeboblerne være et festligt indslag for sig selv.

Spiderman sæbeboblerne er naturligvis lavet på forhånd. Der er altså fyldt sæbevand i allerede når de kommer med posten. Der er mange forskellige flotte og seje Spiderman motiver på sæbeboblerne i de klassiske Spidermanfarver. Der behøver hverken være fest eller fødselsdag for at lege med sæbebobler. Spiderman sæbebobler kan også bruges som gevinst i en tombola, kalendergaver, præmie i en skattejagt eller alt muligt andet sjovt. 

Hvis du holder børnefødselsdag, så bliver du super populær, hvis alle gæsterne får deres egne Spiderman sæbebobler.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: